/ by /   Hengsten, Stoeterij, VOEDERS / 0 comments

Veulenseizoen 2021 is van start gegaan!

Veulenseizoen 2021 is van start gegaan!

Afgelopen nacht is ook bij VDV Kwaliteitsvoeders & Stoeterij te Putte het veulenseizoen van start gegaan! Het eerste veulen van onze jonge beloftevolle hengst Dark Diamant van de Vijfheide Z (Diamant De Semilly x Contender) uit een Quidam de revel x Concorde merrie is een feit. Het is een prachtig merrieveulen, ze zal de naam Première De Diamant VDV met veel trots dragen.

Geen beschrijving beschikbaar.

Genieten van de eerste zon

Onze dekhengst Dark Diamant van de Vijfheide Z is beschikbaar voor de dekdienst 2021.

Ondersteun je merrie en veulen met de juiste voeding! Jaarling-Merriebrok en veulenstart van Van Gorp Horsefood the best! zijn smakelijke en ondersteunende brokken. Breeding start, breeding junior en breeding van Lannoo Martens zijn smakelijke en ondersteunende muesli ‘s voor de merrie, het jonge veulen en het opgroeiende jonge paard.

SHARE THIS


Leave a Reply