/ by /   Hengsten, VOEDERS / 0 comments

GEZONDHEID VAN UW PAARD.

Gezondheid van uw paard, start bij de juiste voeding.

Kies je voor een gezond dieet voor je paard?
De paardenvoedingsindustrie heeft een aantal zeer nauwe overeenkomsten met de mensenvoedingsindustrie, dus ik zal mensenvoedsel gebruiken om u enkele punten te laten zien. In de moderne wereld hebben we nu allemaal een goed begrip van gezonde voeding (fruit en groenten, vers vlees, zuivel) en junkfood (bewerkt voedsel, macca’s, pie ‘n’ chips). Als we grotendeels een gezond dieet hebben met af en toe junkfood, kunnen we een grotendeels gezond lichaam verwachten. Als we deze diëten omkeren en meestal junkfood en af en toe gezond voedsel hebben, kunnen we gezondheidsproblemen verwachten zoals obesitas, diabetes, hoog cholesterolgehalte en bloeddruk enz. Het is eerlijk om te zeggen dat als we leven van junkfood we de grootste mogelijk hebben om eerder te zullen sterven en veel meer tijd (& geld) bij de artsen zullen doorbrengen.

Veulen op kwaliteitsvoedsel
Hetzelfde geldt voor paardenvoer. Er is gezond voedsel en er is junkfood. Als we een gezond dieet hebben, hebben we een gezond gelukkig paard dat langer leeft en minder bezoeken aan de dierenarts nodig heeft. Als we de hele tijd junkfood voeren, kunnen we verwachten dat ons paard een korter leven leidt, gevuld met gezondheidsproblemen en dierenartsbezoeken. Welke optie is volgens u in het belang van uw paard. De gezonde natuurlijk. Hier is echter de grote vraag, mag je paard die keuze voor zichzelf maken, of kies je het voor hem? We kiezen voor hen, dus we moeten een gezonde levensstijl voor hen kiezen.

VDV VOEDERS KWALITEIT IS HIER EEN ZEKERHEID.

SHARE THIS


Leave a Reply